Kontakt
Wheelworld.dk ApS
Pileparken 11
6230 Rødekro
Mail: info@wheelworld.dk
Tlf: 27 50 27 27

CVRNR.:36969954

Man-Fre: 09-16
  • Gode priser og finansiering
  • Hurtig levering
  • Gratis fragt

Persondatapolitik

For at du kan indgå en aftale med os på Wheelworld.dk, har vi brug for følgende oplysninger fra dig:
- Navn - Adresse - Telefonnummer - E-mail adresse.
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Wheelworld.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger fra vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit samtykke (det sker når du godkender vores handelsbetingelser). På den måde sikrer vi, at du er informeret om præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Den dataansvarlige på www.wheelworld.dk er Chris Nguyen Nielsen.
Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til Wheelworld.dk ApS sælges eller videregives på ingen måde til tredjepart, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Når du er registreret hos Wheelworld.dk ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du ifølge Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Wheelworld.dk ApS via e-mail til info@wheelworld.dk